Swedish Info…

Användargrupp i Göteborg
Vi vill lyfta fram användargruppen för Delphi i Göteborg som organiseras av Magnus Flysjö. Vill du träffa andra utvecklare och byta erfarenheter? Gruppen träffas regelbundet och det kostar inget att vara medlem.

Läs mer och bli medlem»


Höstseminarium i GöteborgFredagen den 1 september anordnar användargruppen för Delphi i Göteborg sitt höstseminarium och det finns fortfarande några platser kvar.

Seminariet hålls på hotell Gothia Towers i centrala Göteborg mellan klockan 08:30 och 15:30. Efteråt blir det femkamp på Liseberg för dem som vill och vinnaren kan gå hem med en iPod Nano eller digitalkamera.

Läs mer om programmet och anmäl dig här»


Användarmöte i StockholmTorsdag den 14 september blir det användarmöte efter jobbet i Stockholm. Mötet är på Nordic Sea hotell (vid Arlanda Express) klockan 17:00.

Det kommer att finnas möjlighet att presentera sig och vad man jobbar med. Vi bjuder på en matig smörgås under kvällen och det finns tid för lite nätverkande och småprat. Kort information om delningen av Borland. Vi har bjudit hit Holger Flick från Tyskland för att prata om webbprogrammering med ASP.NET och ECO.

Varför den nya minneshanteraren i BDS 2006 kan fördubbla hastigheten på din Win32 applikation och andra tips.

Produktchefen för Interbase samt utvecklingsavdelningen för Delphi i Stockholm är på plats för att svara på dina frågor.

Läs mer och anmäl dig här»


EuroDevCon 2006I slutet av september hålls den Europeiska utvecklarkonferensen i Frankfurt, Tyskland. Här kan du se semiarier av Marco Cantù, Ray Konopka, Michael Li, Bob Swart, m.fl. Före och efter konferensen finns också endags workshops för den som vill fördjupa sig.

Läs mer»


Tveka inte att kontakta mig, mina kollegor eller våra partners med synpunkter och frågor.Vänliga hälsningar,
Fredrik Haglund